Vliegen met de kids

Met het vliegtuig op reis gaan is voor kinderen heel spannend. Ook voor volwassenen kan dit een spannend moment zijn. Om de vlucht zo goed en gladjes mogelijk te laten lopen, zijn er wat voorbereidingen die jij kunt doen.

Er is een ontzettend groot aanbod aan verschillende luchtvaartmaatschappijen. Het is aan jou om de juiste te kiezen. Wanneer je jouw kind continue vast moet houden, kun je het beste kiezen voor stoelen met veel ruimte. Hierin zit werkelijk al het verschil tussen een comfortabele of een akelige vlucht.

Kies een familievriendelijke luchtvaartmaatschappij, zoals Airberlin. Airberlin heeft in 2011 in deze categorie een award ontvangen. En ook Thomas Cook Airlines Belgium staat bekend om de kindvriendelijkheid. Deze maatschappij biedt vluchten met kinderkortingen aan. Kinderen worden in dit vliegtuig direct entertaind. Babyvoeding kan worden opgewarmd, de baby kan in de toiletten makkelijk worden verschoond, kinderen worden vermaakt, kinderwagens mogen gratis mee. Met zowat alles is rekening gehouden met de kids. Ideaal voor het reizen met kinderen.

Verder kan ik alleen nog aanraden om ruim voor vertrektijd aanwezig te zijn. Controleer of je al het nodige handbagage bij je hebt en dan zit je goed. Bon voyage!

One comment on “Vliegen met de kids

  • Adalat , Direct link to comment

    Wat geweldig leuk. Wat zal jij en ntiruulajk zij enorm trots zijn. En die kussentjes op de foto….. die tegen de naaimachine staat zou geweldig zijn op de komende babykamer. Dus ik zeg: laat maar komen dat blog en die webshop! Afhalen aan huis kan dan ook? Als fellow Rotterdammer.

Comments are closed.