Albert Heijn acties

Wuppies, beesies, voetbalkaartjes, mini’s, kaartjes voor de efteling of voor musicals, smurfen. Allerlei acties van de Albert Heijn die de harten van de kinderen hebben gestolen.
Kinderen zijn gek op onze grote vriend Albert Heijn.

Het begon al voor het EK was begonnen: ‘Mevrouw heeft u voetbalplaatjes?’ Opeens stonden al de kinderen voor de Albert Heijn de voetbalplaatjes te verzamelen. Ze lijken het helemaal geweldig te vinden.

In de klas van mijn zusje zaten ook een aantal kinderen die om de Albert Heijn mini’s stonden te smeken. Een hele middag lang staan ze daar hun flinke buit binnen te slepen. Toch kan ik wel begrijpen waarom ze het zo leuk vinden. Ze zijn de hele middag bezig om iets te bereiken en hun beloning is speelgoed. Klinkt een beetje als volwassenen die werken voor hun geld!

Ik moet ook toegeven dat ik de Albert Heijn Mini’s wel een hele leuke actie vond. Op een bepaald punt kon je er zelfs een kassa en winkeltje bij kopen. Het deed me sterk denken aan mezelf toen ik nog een winkeltje had met allemaal kleine producten, inclusief boodschappenmandje. Ik heb daar wekelijks met vriendinnetjes mee gespeeld. Well played Appie!

De kinderen zijn gek op de Albert Heijn acties. Laat ze er lekker van genieten. Plaatjes ruilen op school hoort er nou eenmaal bij!