Madurodam

Madurodam is een perfect als je een dagje er tussenuit wilt met de kinderen. In Madurodam kun je alle belangrijke plekken en gebouwen in Nederland zien, zonder dat je uren hoeft te reizen. Dat wordt een leuk cultureel dagje, vol met miniatuur.

In Madurodam zie je, behalve het culturele gedeelte, ook veel van de technische ideetjes. Bruggen en sluizen die open gaan, kleine rijdende autootjes en een trein die even langs rijdt. Heel bijzonder. De kids kijken hun ogen uit.

Onlangs is Madurodam vernieuwd. Het imago is nog meer opgekrikt. Kinderen (en volwassenen) kunnen nu veel meer doen dan kijken alleen. We krijgen zelf de leiding over de Oosterscheldekering. Ook de haven in Rotterdam is nu nóg leuker. Je kunt nu namelijk zelf de schepen laden en lossen. Allerlei belangrijke plekken zijn nu te bedienen.

Verder gaan we nog dieper in op de geschiedenis van de miniatuur gebouwen en plekken. Er zijn digitale informatieschermen, verdeeld in verschillende thema’s. Zo kom je meer te weten over de gebouwen waar je naar staat te kijken.

Ondek zelf de leukste en bijzonderste miniatuurwerken in Madurodam. Gezellig met het gezin er op uit. Madurodam is educatief en vermakelijk.