De parade

Als ouder ben je al snel gelukkig als je zoveel mogelijk tijd met je kinderen kan spenderen. Gezellige dagjes uit met het gezin krijgen veel betekenis en bouwt een goede band op. Deze dagjes zitten vaak ook vol met opvoed momentjes, dus het is fijn om dit zo vaak te doen, totdat je kinderen het gewend zijn. Het zijn ook momenten die jij en je kinderen later kunnen herrineren.

Deze zomer zijn er weer een aantal plekken waar je met het gezin naartoe kunt. Een leuke culturele plek waar ik op doel, is de parade.

De parade is één van mijn favoriete plekken in de zomer. Het is leerzaam en gezellig en als ik er aan denk krijg ik al een zomers gevoel. Het is ideaal om hier met de kinderen heen te gaan. Ze kunnen hier poffertjes bakken. Verder is er een boekenmarkt en een theater, waar ook grote namen komen. Er zijn ook andere activiteiten, zoals de zweefmolen en de silent disco.

Het leuke aan de parade is het dat het geschikt is voor kinderen én voor ouderen. De ouders naar de theatershows gericht op volwassenen, en de kinderen kunnen bijvoorbeeld naar het kleine theater of naar de kinderband. Voor ieder iets wils!

De parade stond dit jaar in het Museumpark in Rotterdam en deze week in het Westbroekpark in Den Haag. Ook zal de parade in het Moreelsepark in Utrecht en in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam komen te staan, deze vakantie. De entree is gratis tot vier uur ‘s middags. Neem ook eens een kijkje met het gezin!