Vader-zoon activiteiten

Het is voor vader soms moeilijk om een band met hun zoon op te bouwen. Het probleem is vaak dat vaders niet weten hoe ze de vader-zoon band sterker zouden kunnen maken, wat zij zelf nou precies moeten doen. Wanneer het wel duidelijk wordt wat de vader zou moeten doen om de band te versterken, blijkt dat het niet eens moeilijk is.

Soms is de afstand tussen vader en zoon groot. In andere gevallen hebben de twee al een goede band, maar lijkt het de vader leuk om nog meer activiteiten met zijn zoon te doen. De activiteiten kosten vaak veel tijd, maar je krijgt er als papa een hoop liefde door terug.

Wanneer vader en zoon een minder hechte band hebben of de band willen versterken is een dagje (of meer dagen) survivallen absoluut aan te raden. Tijdens het survivallen moeten de twee veel met elkaar samenwerken en elkaar als snel helpen. Hierdoor krijgen zij allebei het gevoel dat ze belangrijk zijn voor elkaar. Vader en zoon zijn geheel op elkaar aangewezen en gemixt met het doen van spannende en leuke activiteiten zal dit een bijzondere dag worden.

Naast survivallen zijn er nog een heleboel andere leuke activiteiten die een hechte band zullen creëren. Jullie kunnen het simpel houden, zoals klussen, vissen, skeeleren. Of jullie zouden kunnen muurklimmen, deze activiteit zorgt ervoor dat jullie op elkaar moeten vertrouwen. Vogels spotten, wadlopen, varen, waterfietsen, kajakken of gezellig naar een voetbalwedstrijd, het kan allemaal. Er zijn genoeg jongens dingen te doen. Kies de activiteiten die jullie beide leuk vinden en zorg dat jullie een hechte vader-zoon band krijgen!