Kinderpartijtje

Het is weer eens zo ver, je zoon of dochter is alwéér een jaar ouder geworden! Een verjaardag kan niet zomaar voorbij gaan zonder dat er de volgende dag wordt uitgedeeld in de klas. Er moet natuurlijk ook een feestje worden georganiseerd en soms zelfs voor de vriendjes én voor de familie. Hapjes en drankjes zijn in overvloed. Hartstikke leuk en gezellig allemaal, maar tegenwoordig is het steeds moeilijker om een verjaardag op een originele manier te vieren

Ten eerste kom je op school niet meer zomaar weg met het uitdelen van een zak snoep. Ouders worden geacht er een beetje creativiteit bij te gooien. Dit hoef je absoluut niet als een last te zien. Zie het juist als een momentje van quality time met je kind of zelfs met het hele gezin. Lekker met alle creatief bezig zijn, maar je kunt natuurlijk ook de leukste ideeën van internet plukken.

Nadat jullie hebben uitgedeeld, is het tijd voor het verjaardagspartijtje. Er zijn heel veel leuke locaties om een verjaardag te vieren. Het is slim om van te voren een budget te stellen. Lasergamen is duurder dan een speurtocht, hoewel het allebei leuk is. En de eeuwenoude traditie ‘taart eten’ hoort er natuurlijk ook gezellig bij.
Laat lekker je creatieve eigenschappen los en de verjaardag wordt volop gevierd!