Kindermode in Amsterdam

De Amsterdam RAI was weer de trekpleister van Europa op het gebied van mode.
Dit keer trok de ‘Kleine fabriek’ de aandacht. Tijdens de Kleine fabriek presenteren allerlei merken hun nieuwste collecties. Dit jaar was het de 15e keer dat de kleinste tot de allergrootste labels de kans kregen hun kindermodecollecties te laten zien.

In de Kleine fabriek wordt alles wat met kinderen en mode te maken heeft gepresenteerd. Zelfs speelgoed en interieur speelde een grote rol op deze beurs. Om het wat makkelijker te maken werd de beurs in vier sectoren verdeeld: Industry, Object+, Star en Blueprint.

Industry bevat de trendgevoelige merken. Het hier en nu. Alles wat nu populair en in de mode is valt onder deze categorie.

Object+ bevat hele bijzondere kindermode, zoals speelgoed en interieur. Als je bezig bent met het maken van een kinderkamer, kan je uit deze categorie je inspiratie halen.

Star draait om de merken die zichzelf sterk onderscheiden. Deze merken staan meestal bekend om hun eigen identiteit.

Blueprint staat helemaal in het teken van denim en jeans. Lekker stoer, maar toch alledaags.

Je krijgt een goed overzicht van nieuwste trends en de mode op dit moment. Wat op deze beurs te zien was, zal de kindermode in 2013 wel zeker bepalen.

One comment on “Kindermode in Amsterdam

  • Djbolads , Direct link to comment

    Wat een heeeeerlijk pojteppe!Heel veel plezier met je Olympus Pen, ik heb mij ook aan het ding staan verlekkeren. Ik heb een hele goede camera maar zo’n pen is een mooi ding voor ‘onerweg/overal-naartoe’ Zo’n grote spiegelreflex is niet altijd handig om overal mee naartoe te slepen.Laat je mij weten hoe hij jou bevalt? Misschien kan ik mijn wederhelft ermee over de streep trekken.Groetjes,Grietje

Comments are closed.